BRAČNI PREVRTLJIVCI

Igraju: Olga Odanović, Sonja Knežević, Miloš Đorđević

Ovo je predstava o sudbinama oko nas. Drugarstvo iz gimnazijskih dana obnavlja se posle proslave godišnjice mature. Sve je na prvi pogled isto kao nekad da nema onog “Ali”, a ovde višestrukog “Ali”.

To “Ali” su problemi koje naši junaci sobom nose i za koje samo oni znaju. Emilija, nekada najlepša gimnazijalk koju glumi Olga Odanović, ima na prvi pogled savršen brak. Vanja, glumice Sonje Knežević, je neko kome svako može u potpunosti da se poveri. Boris, koga tumači Miloš Djordjević, je glumac koga stižu godine a koji očajnički pokušava da “ostane u sedlu”.

Njih troje dolaze posle proslave u Vanjinu mansardu. Uz piće i priču lagano se otkrivaju problemi koji ih tište. Kao što obično biva, dogovaraju se da se češće sreću… Svaki sledeći susret baca novo svetlo na njihove živote koji se sve više komplikuju. Bračni problemi, karijere, muževi, trouglovi… Životi koji mogu biti priča svakoga od nas, ispričana je u šest pozorišnih slika.

Pogledajte ovu predstavu koja u sebi nosi podjednako i dramske zaplete i komična razrešenja, uz puni doprinos glumačkog tria, Olge Odanović, Sonje Knežević i Miloša Đorđevića!

Scroll to Top